Ilinca Vandici Iubiti

Fosta iubita a lui Ciprian Marica Ilinca Vandici se distreaza de minune pe plajele din Zanzibar acolo unde este si Vali Vijelie. Am fost la ea acasa la Oradea apoi am iesit in cluburi.


La Mulți Ani Copil Iubit Ilinca Vandici Oficial Facebook

Dacă idila Andei cu Țîră a fost mult mai mediatizată ținând cont că mama lui Cătălin a făcut un întreg tam-tam pe seama acestei relații afirmând în presă că fiul ei nu are ce să caute lânga Anda care.

Ilinca vandici iubiti. Impreuna cu sotul sauvedeta Tv nu a ratat ocazia sa viziteze si parcul zoologic din insula africana. Prima datã Ilinca Vandici foto a apãrut în presã drept iubita lui Alin Cocos fiul vitreg al Elenei Udrea iar mai apoi Ilinca Vandici nehotãrîtã între mai multi iubiti. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 4 ani Zian.

Ilinca Vandici 31 ani a avut parte de cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa ei duminică 15 octombrie. Cu doar câteva zile în urmă CANCANro a anunţat că. Desi Ilinca nu recunoaste ca ar fi avut vreo relatie cu Sebi declaratiile acestuia dezmint ceea ce spune ea.

I linca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România cu o carieră de 15 ani pe sticlă dar şi o prezenţă populară în concursurile autohtone de Miss pe vremea când era o adolescentă. Show More Posts from ilincavandicioficial. Ilinca Vandici a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său.

În dreptul ei Ilinca a scris și un mesaj emoționant pentru a le spune tuturor cât de. Ilinca Vandici prezentatoarea D-Paparazzi de la Kanal D nu prea a avut noroc în dragoste. Eu provin dintr-o familie nu ultra-bogată dar o familie în care nu mi-a lipsit absolut nimic unde am avut întotdeauna.

Her the best movie is An Angel Hooked on Me. Ea zice ca n-am fost iubiti dar eu pot sa va spun altceva. Cea mai importantă relație dar și.

Cu ocazia petrecerii pe care a organizat-o în cinstea bebelușului ei prezentatoarea a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu Andrei Neacșu. Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul. Ilinca was born on June 17 1986 in Oradea RomaniaIlinca is one of the famous and trending celeb who is popular for being a Movie Actress.

Până la întâlnirea cu omul de afaceri Orlando Szasz vedeta care spune acum că e extrem de pretențioasă în momentul în care aleg omul de lângă mine a suferit de pe urma unor iubiri. Ilinca Vandici i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă iubitului ei Andrei Neacșu. Ioniță de la Clejani.

Am cautat sa ascund relatia pentru ca ma simteam prost dupa ce a fost cu atatia barbati. Alin Cocos fiul vitreg al Elenei Udrea nu obisnuieste sa-i cumpere cadouri costisitoare nici macar de ziua ei sau de Martisor in schimb ii ofera. Am încercat să înțeleg ce s-a întâmplat și de ce.

Ilinca Vandici a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. După mult-mediatizata relaţie cu Ciprian Marica vedeta tv s-a refugiat în braţele unui alt jucător. Astazi va arat pentru prima daca cum imi realizes singura machiajul de zi cu zi si nu doar atat ci va arat si produsele pe care le folosesc cu mare drag.

Ilinca a avut o apariţie inedită purtând o creaţie a lui Răzvan Ciobanu colegul ei. În această zi s-a cununcat religios cu alesul inimii şi şi-a botezat fiul. Frumoasa prezentatoare Kanal D ne-a spus cum reușește să îmbine cariera de succes din televiziune cu viața de familie și a făcut dezvăluiri incendiare la E.

S-a întâmplat şi asta dar lumea nu ştie şi nu e o problemă. Ilinca Vandici trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei Neacşu un tânăr pe care l-a cunoscut în vara anului trecut. Mult mai tânăr decât ea Cătălin Ţîră 21 de ani este nimeni altul decât fostul iubit al Andei Adam.

Cele mai sexy poze cu Ilinca Vandici. She is a celebrity actress. Aceasta a vorbit despre viața sa sentimentală și a mărturisit că a avut și iubiți pe care i-a întreținut potrivit okmagazinero.

Ilinca Vandici 29 de ani are lipici la fotbalişti. Mother of Zian. She was nominated for TV Mania Award for Sexiest TV Star - Female Radar de Media Award for Most Popular Romanian TV Star.

Cocos nu-mi face cadouri iubiti Ilinca Vandici nu are un iubit prea generos. Relaţia lor a evoluat rapid iar îndrăgostiţii se înţeleg de minune ba mai mult vor deveni şi părinţi. TV Host- Bravoai stil-KanalD.

Ilinca Vandici recunoaște. Aceasta a vorbit despre viața sa sentimentală și a mărturisit că a avut și iubiți pe care i-a întreținut potrivit okmagazinero. Ilinca Vandici a mărturisit tot despre perioada în care a fost înșelată de iubit și despre cum acest lucru a afectat-o din punct de vedere profesional.

Ilinca Vandici is a member of famous Movie Actress list. Fanii vedetei Kanal D m. Se pare că Ilinca Vandici adună resturile Andei Adam dându-și întâlnire cu tineri cu care cântăreața s-a afișat imediat după despărțirea de Victor Slav.

Ilinca Vandici is a well known Movie Actress. Când era vorba de iubire de înţelegere şi de. Am fost l Baca selengkapnya Ilinca Vandici Iubiti.

S-a întâmplat şi asta dar lumea nu ştie şi nu e o problemă. Ilinca Vandici Iubiti Cariera in televiziune si-a inceput-o cu un gram de noroc si dorinta. Ilinca Vandici a vorbit despre prima căsătorie a soțului său Andrei NeacșuPrezentatoarea de la Bravo ai stil.

Ilinca Vandici was born on June 17 1986 age 35 in Oradea Romania. De altfel debutul său în televiziune a. Ilinca Vandici prezentatoarea de la Bravo ai stil a făcut mai multe mărturisiri sincere despre bărbații din viața ei.

Celebrities Ilinca Vandici a vorbit în ca. As of 2018 Ilinca Vandici is 31 years years old.


Ilinca Vandici Este Insarcinata Ziarul National


Bombă In Showbiz Andreea Tonciu Iubire Secretă Cu Soțul Ilincăi Vandici Detalii Uluitoare Impact


Ilinca Vandici Primele Declaraţii Despre Divorţ Ce Se Intamplă In Căsnicia Vedetei Impact


Cum S A Razbunat Pe Fostul Iubit Vandici A Reactionat Imediat Dupa Ce A Aflat Ca Fotbalistul Are Gand De Insuratoare


Ilinca Vandici Vorbeste Despre Speculatiile Legate De O Posibila


Liviu Varciu Si Ilinca Vandici Photos Facebook


Adevărul Despre Ruptura Bruscă Dintre Fotbalist Si Vedeta Tv Plange După Ilinca Vandici


Exclusiv Pe Ea A Lăsat O Andrei Neacșu Pentru Ilinca Vandici Este Un Nume Greu In Psd Care S A Imbogățit Peste Noapte După Divorț Impact


Cine E Noul Iubit Al Ilincăi Vandici Cuget Liber


Exclusiv Ilinca Vandici A Trecut La Al Doilea Fost Iubit Al Cantăreței Adună Ce Aruncă Anda Adam Libertatea


Exclusiv Pe Ea A Lăsat O Andrei Neacșu Pentru Ilinca Vandici Este Un Nume Greu In Psd Care S A Imbogățit Peste Noapte După Divorț Impact


Ilinca Vandici Simte Iar Fiorii Dragostei Iubeste Un Fotbalist


Ilinca Vandici Dezvăluiri Sincere Despre Relaţia Cu Andrei Neacsu A Fost Singurul Care A Remarcat Că Este O Problema Cu Mine De Care Nici Eu Nu Eram Constientă


Exclusiv Ilinca Vandici A Trecut La Al Doilea Fost Iubit Al Cantăreței Adună Ce Aruncă Anda Adam Libertatea


Adevărul Despre Ruptura Bruscă Dintre Fotbalist Si Vedeta Tv Plange După Ilinca Vandici


Ilinca Vandici Si Andrei Neacsu S Au Căsătorit In Secret Spynews Ro


Exclusiv Ilinca Vandici A Trecut La Al Doilea Fost Iubit Al Cantăreței Adună Ce Aruncă Anda Adam Libertatea


Ce Spune Ilinca Vandici Despre Zvonurile Privind Divorțul Său Imi Pare Bine Pentru Mine Elle Ro


Ilinca Vandici Si A Devorat Iubitul In Masină Scene Fierbinţi Click Mobile

Post a Comment

0 Comments