Ilinca Vandici Si Ciprian Marica

S-a iubit printre altele cu vedetele Gina Pistol și Ilinca Vandici iar relația cu ultima nu s-a terminat chiar amiabil. Vedeta TV a fost surprinsa in aeroport cand voia sa se imbarce in avionul care o ducea spre iubitul de la acea vreme.


Ilinca Vandici Adevărul Despre Relația Cu Ciprian Marica

În realitate însă Marica nu făcea decât să se eschiveze și să atenteze chiar la alte dive din.

Ilinca vandici si ciprian marica. Ilinca Vandici și Ciprian Marica și-au început legătura amoroasă în anul 2009 iar prezentatoarea dădea semne că este mai îndrăgostită ca niciodată. Invitata in cadrul unui podcast gazduit de actorul Radu Tibulca Ilinca Vandici a atins acest moment delicat din viata ei personala sustinand ca Ciprian Marica o insela si o mintea cu regularitate. Marica a petrecut în vacanţa din Mexic cu tequilla şi bere din belşugFotbalistul nationalei si iubita lui vedeta Antenei 2 Ilinca Vandici au petrecut inedi.

Geanina Ilieș 35 de ani prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche de la Pro tv s-a iubit cu neastâmpăratul Ciprian Marica. Era tânără fără experiență când chipeșul sportiv i-a luat mințile. Chiar daca relatia lor a trecut si prin momente de impas din cauza ca fotbalistul mai calca stramb cei doi au fost impreuna trei aniIn 2011 s-au despartit insa nu au putut sta prea mult FOTO.

Cu toate acestea încercarea fotbalistului a ajuns în presă atunci când Adelina și-a pierdut telefonul mobil. Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri despre fosta sa relație cu fotbalistul Ciprian Marica. De-a lungul carierei Marica a avut reputația unui adevărat cuceritor.

Actrita fotomodel si prezentatoare Ilinca Vandici 34 de ani a avut in trecut o relatie zbuciumata cu fostul fotbalist Ciprian Marica. Ilinca Vandici a dezvăluit că Ciprian Marica a încercat să o cucerească pe Adelina Pestrițu. Cine i-a salvat relația lui Ciprian Marica după scandalul amoros de.

Uite cum arata sora Ilincai Vandici. De la Kanal D. Cei doi au împreună doi copii.

Ciprian Marica a vrut să o agațe pe Adelina Pestrițu. Intre timp acesta s-a transferat la alta echipa din Germania si pare sa se fi. 9 FOTO Potrivit avantajero Ilinca Vandici lăsa de înțeles într-un interviu acordat în 2019 că a fost înșelată de Marica.

După 10 ani de când s-au despărțit Ilinca Vandici a dezvăluit adevăratul motiv pentru care ea și fostul fotbalist Ciprian Marica s-au separat în anul 2011 după doi ani de relație. Ilinca Vandici s-a despărțit cu scandal de Ciprian Marica în 2011 după doi ani de relație în care prezentatoarea tv a tot sperat că fotbalistul o va lua de nevastă. Se vorbea atunci de Bianca Dragusanu si alte fete din peisajul monden care cam faceau naveta la Stuutgart unde juca atunci Ciprian Marica.

Ilinca Vandici adevarul despre relatia cu Ciprian Marica Tot pentru Ciprian Marica Ilinca Vandici la vremea respectiva era pregatita sa reununte la cariera pentru el. Ilinca Vandici 35 de ani a rămas cu traume după relația cu fotbalistul Ciprian Marica 35 de ani. Bianca Dragusanu a auzit imediat de acuzatiile Ilincai Vandici cum ca s-ar fi iubit cu Ciprian MaricaFosta asistenta de la Un Show Pacatos nu i-a raspuns taios vedetei Antenei 2 dar a negat orice legatura cu sportivulDin experienta mea si a altora am inteles ca nu te poti juca cu ranile nimanui.

Ilinca Vandici a trăit alături de Ciprian Marica o poveste de iubire care s-a stins după doar doi ani. Iubitele celebre ale lui Ciprian Marica înșelate rând pe rând. Prezenta in platoul Acces Direct Ilinca a explicat situatia cu mult calm.

Ilinca Vandici povestește despre relația pe care a avut-o acum mulți ani cu Ciprian Marica Sursa foto. Nu i-a reușit pentru că vedeta nici măcar nu i-a răspuns la mesaje. Ilinca Vandici a avut o poveste de dragoste de doi ani cu fotbalistul Cirpian Marica.

Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri. Venea o prietenă. Ilinca Vandici 26 s-a despartit de fotbalistul Ciprian Marica 27 varful de atac al nationalei Romaniei anul trecut de Craciun acuzand numeroasele lui infidelitati.

Nu mai am la ce. Cei doi au avut parte de o relatie tumultuoasa din pricina distantei imediat ce fotbalistul a fost transferat la o echipa din Germania. 14 Aprilie 2021 3.

În 2011 după doi ani de relație timp în care Ilinca Vandici a sperat ca Ciprian Marica să o ia de soție relația lor s-a încheiat furtunos după ce s-a aflat că fotbalistul le făcea ochi dulci și altor dive de prin showbiz printre care și Bianca Drăgușanu și adelina Pestrițu. După doar cateva luni de amor nebun Ciprian Marica a părăsit-o pe Ilinca Vandici. Imediat după O iubire de-o vara Ilinca Vandici a devenit prezentatoarea show-ului D-Paparazzi la Kanal D.

Invitata in cadrul unui podcast gazduit de actorul Radu Tibulca Ilinca Vandici a atins acest moment delicat. Fanii au ascultat cu sufletul. Motivul pare să fie faptul că vedeta Antenei 2 incă mai păstra legătura cu fostul iubit Alin Cocoş fiul vitreg al Elenei Udrea cu care a avut o relaţie de un an lucru relatat în premieră de Libertatea.

A pus piciorul în prag. Ce s-a întâmplat de fapt între cei doi foști parteneri. Cum să-și întemeieze o familie fericită a fost mereu una dintre cele mai mari dorințe ale sale ea a sperat până în ultima clipă că fotbalistul va îngenunchia și îi va adresa întrebarea cea mare.

L-a acuzat ințial că ar fi înșelat-o cu Bianca Drăgușanu însă acum Ilinca a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la despărțirea de fotbalistul pe care-l vedea tatăl copiilor ei. Actrita fotomodel si prezentatoare Ilinca Vandici 34 de ani a avut in trecut o relatie zbuciumata cu fostul fotbalist Ciprian Marica. Ilinca Vandici și Ciprian Marica au avut o relație dar s-au despartit în toamna lui 2011 dupa doi ani de relație.

Nu ma mai uit la fotbal. Ilinca vandici nunta Odata cu despartirea ce Ciprian Marica Ilinca Vandici a renuntat si la obiceiul sau de a urmari meciurile de fotbal. Ciprian Marica si Ilinca Vandici au format la un moment dat unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi.

Instagram Ilinca Vandici Nu știu să-ți spun cum dar aflam. În prezent este gazda show-ului Bravo ai stil. Inițial bărbatul a fost acuzat că ar fi înșelat-o cu alte vedete din showbizul românesc însă prezentatoarea TV a dezvăluit acum adevăratul motiv al despărțirii dintre cei doi.

Nu a fost clar pentru nimeni până acum de ce au ajuns ce doi să se despartă dar prezentatoarea de la Bravo ai stil a acordat un interviu în care a povestut exact cum au stat lucrurile între ei și ce anume a deranjat-o la bărbatul care îi furase inima la vremea aceea. 2 days agoCitește și.


Ciprian Marica A Tradus O Si Pe Ea Ilinca Vandici M A Inșelat Cu Bianca Drăgușanu


Ciprian Marica S A Cuplat Cu Copia Fidelă A Ilincăi Vandici Fosta Iubită Divertisment Stiri Eva Ro


Mare Pisicher Dom Le Marica S A Impacat Cu Ilinca Vandici A Scos O La Masa Pe Laura Teodoru Dar Le A Driblat Cu Roua


Ciprian Marica O Alinta Pe Ilinca Vandici In Mexic Hei


Ciprian Marica Mesaje Siropoase Cu Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu Ilinca Vandici Spune Tot Adevărul Monden


Ilinca Vandici A Recunoscut Că Ciprian Marica A Inșelat O In Repetate Randuri Aflam Pur și Simplu Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Ciprian Marica Si Ilinca Vandici S Au Impacat De Craciun Opinia


Cum Se Ascundea Marica Ilinca Vandici Dezvăluiri Incredibile Despre Amantele Fostului Fotbalist M Am Ferit Să Par O Nebună


Ilinca Vandici Inșelată De Ciprian Marica Ce S A Intamplat Cu Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu Impact


Cu Cine A Inșelat O Ciprian Marica Pe Ilinca Vandici Pe Vremea Cand Cei Doi Erau Impreună Vedeta Kanal D A Dat Tot Din Casă Impact


Abia Acum S A Aflat Ilinca Vandici A Fost și Ea Inșelată De Ciprian Marica Cine Este Femeia Pe Care A Preferat O Fotbalistul M A Inșelat Cu


De Ce S Au Despărțit Ilinca Vandici și Ciprian Marica Vedeta Kanal D A Spus Adevărul După Mulți Ani Impact


Cum Era Ilinca Vandici Inșelată De Ciprian Marica A Detaliat Totul Aflam De Infidelitatea Lui Tacataca Ro


Ilinca Vandici S A Impacat Cu Marica


Cum S A Razbunat Pe Fostul Iubit Vandici A Reactionat Imediat Dupa Ce A Aflat Ca Fotbalistul Are Gand De Insuratoare


Cancan Ro Ciprian Marica A Tradus O Si Pe Ea Ilinca Facebook


Ilinca Vandici Si Ciprian Marica Au Petrecut Craciunul Impreuna


Despartire Soc Marica S A Despartit De Ilinca Vandici Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Foto Exclusiv Intalnire De Gradul Zero Ciprian Marica și Ilinca Vandici Au Dat Nas In Nas La Un Eveniment Monden Libertatea

Post a Comment

0 Comments